Moody's Investors Service a imbunatatit ratingurile acordate bancilor romanesti BCR, BRD - Groupe Société Générale si Raiffeisen Bank pentru depozitele in valute straine pe termen lung si scurt, la "Baa3", respectiv "P-3", cu perspectiva stabila,
Moody's Investors Service a imbunatatit ratingurile acordate bancilor romanesti BCR, BRD - Groupe Société Générale si Raiffeisen Bank pentru depozitele in valute straine pe termen lung si scurt, la "Baa3", respectiv "P-3", cu perspectiva stabila, a anuntat, marti, agentia de evaluare financiara. Ratingurile pentru depozitele valutare acordate celor trei banci depind de sprijinul de care institutiile de credit ar putea beneficia din partea companiilor-mama si de ratingul de tara al Romaniei, acordat pentru plafonul pentru depozitele bancare in valuta. In cazul in care acesta este imbunatatit, ratingurile bancilor sunt modificate. Moody's a anuntat, saptamana trecuta, ca a imbunatatit ratingul acordat Romaniei pentru plafoanele pentru depozitele bancare in valuta pe termen lung si scurt la "Baa3", respectiv "P-3", pentru a evidentia performantele institutiilor economice romanesti. Ratingurile acordate bancilor pentru performantele financiare nu sunt influentate de aceasta ultima modificare. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.