ING Bank Romania si Generali Asigurari lanseaza pe piata romaneasca doua produse de asigurare adresate persoanelor fizice - ING Asigurare Locuinta si ING Casco. Produsele vor fi vandute in cele 106 Office-uri din 26 de orase prin contul curent Cont'R

ING Bank Romania si Generali Asigurari lanseaza pe piata romaneasca doua produse de asigurare adresate persoanelor fizice - ING Asigurare Locuinta si ING Casco. Produsele vor fi vandute in cele 106 Office-uri din 26 de orase prin contul curent Cont'ROL si cardul ING atasat, clientii putandu-si asigura bunurile printr-o singura vizita la ING Office. Pentru asigurarea locuintei prin ING Asigurare Locuinta, prima rata se va plati automat din contul curent personal lunar sau semestrial, contractul se va prelungi automat, iar polita intra in vigoare in ziua ulterioara semnarii, avand o valabilitate de 5 ani.
Plata despagubirilor se face in maximum 10 zile. Polita poate fi incheiata chiar daca posesorul locuieste cu chirie. Sunt acoperite si eventualele daune cauzate de terti, iar in cazul in care locuinta devine inutilizabila, in urma daunelor se va asigura cazare provizorie pusa la dispozitie de Europ Assistance, partener Generali.

Transport in caz de avarie prin ING Casco

Polita de asigurare ING Casco are o valabilitate de 1 an si se prelungeste automat. Se ofera reduceri cuprinse intre 5% si 30%, in functie de anii anteriori asigurati in care s-au produs daune.
ING Casco ofera remorcare gratuita si transportul pasagerilor in caz de avarie prin Europ Assistance si asistenta 24h/7 zile pe saptamana prin linia telefonica disponibila pentru urgente. Posesorul politei beneficiaza de o reducere de 15% din prima daca opteaza pentru suportarea unei fransize de 1% in caz de dauna.

Generali Asigurari, boom al primelor subscrise

"Generali Asigurari Romania va incheia anul 2006 cu un volum al primelor subscrise de 260-270 milioane lei, pe ambele categorii de asigurari, generale si de viata, in crestere cu 120-130% fata de anul trecut", a declarat, marti, directorul general al companiei, Tudor Moldovan. Rezultatele preliminare estimeaza ca societatea a incheiat contracte de asigurare de aproximativ 167 milioane lei. Generali are un capital social de 50 milioane lei, controlat in proportie de 81,4% de Generali Holding Vienna.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.