Autoritatea Nationala pentru Tineret a deschis deja sezonul de iarna, punind la dispozitia tinerilor tabere in 25 de judete.

Cu toate ca scoala a inceput de curind, elevii si sudentii se pot gindi deja la vacanta. Pentru aceasta iarna,
Autoritatea Nationala pentru Tineret a deschis deja sezonul de iarna, punind la dispozitia tinerilor tabere in 25 de judete.

Cu toate ca scoala a inceput de curind, elevii si sudentii se pot gindi deja la vacanta. Pentru aceasta iarna, Autoritatea Nationala pentru Tineret pune la dispozitie aproximativ 9.000 de locuri de cazare in cele peste 40 de centre de agrement din toata tara. Tinerii pot pleca in tabara in una dintre cele trei serii organizate in perioada 23 decembrie 2006 - 8 ianuarie 2007, apelind la Directiile de Tineret din fiecare judet.

Pretul unei zile de tabara porneste de la 390.000 de lei vechi si nu depaseste 450.000 de lei, in functie de destinatia aleasa, incluzind si trei mese pe zi. Opt centre din judetele Arges, Mures sau Vrancea ofera numai servicii de cazare, fara masa.

Sapte zile in tabara la Predeal in perioada Craciunului costa 2.700.000 de lei vechi de persoana, cu cele trei mese incluse in pret. Cel mai scump centru de agrement este Vila Soimul din judetul Prahova, unde, de Revelion, cinci zile costa 5.000.000 de lei de persoana.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.