Compania romaneasca VoodooPC a fost achizitionata de HP, care intentioneaza sa creeze o unitate de afaceri separata, in cadrul grupului Personal Systems, dedicata industriei de jocuri, precizeaza un comunicat al HP Romania. Estimarile arata ca achizi
Compania romaneasca VoodooPC a fost achizitionata de HP, care intentioneaza sa creeze o unitate de afaceri separata, in cadrul grupului Personal Systems, dedicata industriei de jocuri, precizeaza un comunicat al HP Romania. Estimarile arata ca achizitia va fi finalizata pana in luna noiembrie 2006, termenii contractuali nefiind facuti cunoscuti pana in prezent. "Beneficiind de pozitia si autoritatea VoodooPC, HP va dispune de expertiza necesara pentru a deveni lider in segmentul jocurilor", afirma Todd Bradley, vicepresedinte executiv al grupului de sisteme personale din cadrul HP.
Compania americana intentioneaza sa pastreze atat structura actuala de distributie a VoodooPC, cat si brandul in activitatile de marketing, vanzari si dezvoltare. "Clientii vor beneficia in continuare de configuratii si servicii cu cel mai ridicat nivel de personalizare si calitate superioara. Pentru VoodooPC, aceasta achizitie este extrem de importanta, compania urmand sa profite direct de inovatiile incomparabile si prezenta internationala a HP", spune Rahul Sood, fondator si presedinte al VoodooPC. VoodooPC este lider pe piata de proiectare si productie a sistemelor de calcul de inalta performanta si a celor pentru jocuri personalizate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.