Consilierul prezidential Theodor Stolojan a declarat ca va lansa, alaturi de Valeriu Stoica si de Cristian Boureanu, propunerea de platforma politica pentru reformarea PNL si a subliniat ca evenimentul nu are legatura cu "scenariile vehiculate" despr
Consilierul prezidential Theodor Stolojan a declarat ca va lansa, alaturi de Valeriu Stoica si de Cristian Boureanu, propunerea de platforma politica pentru reformarea PNL si a subliniat ca evenimentul nu are legatura cu "scenariile vehiculate" despre formarea unui megapartid. "Este o propunere de platforma politica, noi am anuntat de luni bune ca vom lansa aceasta platforma in luna octombrie, catre toate organizatiile PNL. In octombrie a aparut problema doamnei Musca, dar ea a depus contestatie la CNSAS si credeam ca va primi un raspuns pozitiv, pentru ca ea nu a colaborat cu Securitatea, in sensul verdictului. Dupa ce se va rezolva problema, Mona Musca ni se va alatura", a spus Stolojan. El a confirmat ca demersul politic va fi initiat duminica. Stolojan declarase, in septembrie, ca lansarea platformei politice de reformare a PNL ar putea avea loc fara implicarea deputatului Mona Musca, in cazul in care atacarea, de catre aceasta, la CNSAS si in justitie, a posibilului verdict de colaborare cu Securitatea ca politie politica ar dura prea mult. (Mediafax)

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.