In cazul in care va mai fi demis de Copos, Razvan se va alege cu 100.000 de euro, situatia fiind valabila si invers.

In plina restructurare dupa transformarea clubului in societate pe actiuni, Rapidul este, in acest moment, departe
In cazul in care va mai fi demis de Copos, Razvan se va alege cu 100.000 de euro, situatia fiind valabila si invers.

In plina restructurare dupa transformarea clubului in societate pe actiuni, Rapidul este, in acest moment, departe de stabilitatea pe care a solicitat-o cu obstinenta antrenorul Razvan Lucescu, ca o conditie esentiala pentru performanta. Demisia presedintelui Dinu Gheorghe, nemultumirile mai vechi ale fotbalistilor fata de discrepanta salariala in comparatie cu noile achizitii si jocul oscilant al echipei, sint factori care au inlaturat linistea de sub Podul Grant. Copos s-a folosit de situatia din clasament pentru a echilibra balanta remunerarii jucatorilor prin intentia de a le diminua contractele fotbalistilor care joaca mai putin si a le mari pe cele ale titularilor nemultumiti.

Contract pe doi ani

La acelasi capitol, Copos i-a pregatit lui Razvan Lucescu un nou contract, in care, potrivit site-ului rapidisti.ro, a introdus o clauza de continuitate de 100.000 de euro. "Tin foarte mult la el si vreau sa ramina linga echipa, indiferent de demisia presedintelui. Vom semna zilele urmatoare un nou contract, pe doi ani, iar ca sa demonstram ca vrem sa il pastram pe Razvan, am acceptat si o clauza de continuitate", a declarat Copos, care, in vara, a fost aproape de a-l pierde pe antrenor, tentat sa plece la Timisoara. Potrivit noii intelegeri, partea care va determina o intrerupere a colaborarii inaintea expirarii ei va achita aceasta suma. Se pare insa ca patronul nu ii va oferi nici suma promisa in vara, 250.000 de euro, ci una cu 100.000 de euro mai putin.

Valvis: "Nu e normal"

"Nu cunosc exact amanuntele. Am sa vorbesc cu Razvan si, in cazul in care va accepta acest contract, am sa-l intreb motivele, pentru ca nu este normal sa nu primeasca atit cit i s-a promis. Nici aceasta restructurare manageriala in plin sezon nu este normala", a comentat actionarul Jean Valvis.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.