Senatorul liberal Puiu Hasotti a declarat ca in sedinta Comitetului Executiv al PNL s-a decis formarea unei comisii care va face selectia membrilor PNL ce doresc sa-si depuna candidatura la alegerile pentru Parlamentul European (PE). Comisia de selec
Senatorul liberal Puiu Hasotti a declarat ca in sedinta Comitetului Executiv al PNL s-a decis formarea unei comisii care va face selectia membrilor PNL ce doresc sa-si depuna candidatura la alegerile pentru Parlamentul European (PE). Comisia de selectie a candidatilor PNL pentru locurile de europarlamentari este constituita din: Puiu Hasotti, Theodor Melescanu, Cristian David, Dan Motreanu si Cristian Busoi. "Biroul Permanent Central al PNL si-a insusit toate criteriile eliminatorii stabilite de SAR, dar pe langa acestea trebuie sa mai stabilim si unele criterii politice. La prima reunire a comisiei vom stabili care sunt acestea", a declarat Hasotti. Presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, la finalul Comitetului Executiv al PNL, ca liberalii sustin initiativa societatii civile de a introduce o serie de criterii de selectie pentru candidatii la alegerile pentru Parlamentul European In opinia lui Tariceanu, initiativa este "extrem de binevenita", mai ales ca PNL vrea sa trimita in Parlamentul European "oameni reprezentativi din punct de vedere politic". (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.