Incepand de luni, statiile Rompetrol din tara au comercializat benzina si motorina la un pret redus cu sapte bani pe litru, ca o reactie a scaderii cotatiilor internationale la produsele petroliere. Compania petroliera romana opereaza astfel a treia
Incepand de luni, statiile Rompetrol din tara au comercializat benzina si motorina la un pret redus cu sapte bani pe litru, ca o reactie a scaderii cotatiilor internationale la produsele petroliere. Compania petroliera romana opereaza astfel a treia reducere consecutiva a preturilor carburantilor, ultima modificare a tarifelor datand de la 3 octombrie, cand benzina si motorina au fost ieftinite cu trei bani, respectiv cu un ban pe litru. Astfel, de la 9 octombrie, un litru de benzina Premium E Plus costa 3,34 lei, Euro Plus fara plumb este comercializat cu 3,74 lei, in timp ce sortimentul Euro Super Plus fara plumb a scazut la 3,84 lei/litru. Pretul motorinei a scazut la 3,28 lei/litru, in cazul lui Euro 3, si la 3,37 lei/litru, in ceea ce priveste Super Euro 4.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.