Omniasig Life a lansat o asigurare de viata care inglobeaza si o componenta investitionala. La finele perioadei asigurate, posesorul beneficiaza de o suma suplimentara egala cu jumatate din prima platita la incheierea contractului. "Polita are o pute
Omniasig Life a lansat o asigurare de viata care inglobeaza si o componenta investitionala. La finele perioadei asigurate, posesorul beneficiaza de o suma suplimentara egala cu jumatate din prima platita la incheierea contractului. "Polita are o puternica componenta investitionala", a declarat ieri Fanel Plopeanu, director general al Omniasig Asigurari de Viata. Lansata sub denumirea "Profit Bond 007", polita poate fi incheiata pe o perioada de sapte ani si presupune plata unei prime fixe in valoare de 700 lei. Asiguratorul ofera o dobanda anuala de 7%, posesorul politei primind astfel, dupa sapte ani, 1.050 de lei. Daca persoana asigurata decedeaza inainte de incheierea perioadei de maturitate, societatea va rambursa prima de asigurare care i se cuvine asiguratului si, in plus, acumularea de capital calculata la data decesului. Profit Bond 007 va fi emisa intr-o editie limitata de 10.000 de polite. Potrivit reprezentantilor Omniasig Asigurari de Viata, o persoana poate incheia un numar nelimitat de polite. Omniasig Asigurari de Viata a fost infiintata in decembrie 1997 si are un capital social de 16,2 milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.