Grupul Cris-Tim, lider national pe piata de mezeluri, a investit 730.000 de euro in constructia unui centru logistic la Craiova, ca parte a strategiei firmei de aliniere la standardele Uniunii Europene, se arata intr-un comunicat al companiei. Centru
Grupul Cris-Tim, lider national pe piata de mezeluri, a investit 730.000 de euro in constructia unui centru logistic la Craiova, ca parte a strategiei firmei de aliniere la standardele Uniunii Europene, se arata intr-un comunicat al companiei. Centrul, ce cuprinde un depozit, anexe, parcari si rampe de livrare pe o suprafata de 4.730 mp, are o capacitate de depozitare si de livrare de 40 de tone zilnic si va deservi aproximativ 550 de magazine din cele cinci judete ale Olteniei. "Standardul ridicat al centrului logistic de la Craiova, precum si utilajele instalate, vor permite trecerea la un nivel calitativ superior de furnizare a serviciilor catre clientii nostri", a declarat Gabriel Alexandru, vicepresedintele Cris-Tim. In momentul de fata, functioneaza patru centre Cris-Tim, la Brasov, Galati, Timisoara si Mogosoaia, iar pana la sfarsitul anului va fi finalizat si centrul logistic de la Filipestii de Padure. In urmatorii patru ani, grupul Cris-Tim urmareste depasirea unui volum mediu zilnic de vanzari de 300 tone/zi, respectiv 30% cota valorica de piata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.