Compania Flamingo a anuntat ca va renunta la filiala Flamingo DigitalShop detinuta in Bulgaria, si la firmele Flamingo Software din Iasi si Flamingo Networking&Communications din Otopeni, conform deciziei actionarilor retailerului de IT&C. In plus, a
Compania Flamingo a anuntat ca va renunta la filiala Flamingo DigitalShop detinuta in Bulgaria, si la firmele Flamingo Software din Iasi si Flamingo Networking&Communications din Otopeni, conform deciziei actionarilor retailerului de IT&C. In plus, actionarii au respins si propunerea de desfiintare a filialei din Serbia si Muntenegru.
"Flamingo detine in prezent cate doua companii in Bulgaria si Serbia-Muntenegru, atat pe partea de distributie, cat si pe partea de retail. In Bulgaria, vom renunta la filiala de retail, iar filialele din Serbia-Muntenegru vor fuziona", a declarat Dragos Simion, citat de Mediafax, vicepresedintele Flamingo International.
Anterior, Simion a afirmat ca in Bulgaria ar putea fi efectuata o extindere a retelei Flanco, incepand cu anul 2007, ca urmare a concentrarii activitatii grupului pe dezvoltarea retelelor de retail. Conceptul Flanco World presupune magazine cu suprafete mari, cuprinse intre 1.800 si 3.000 de metri patrati, amplasate in orase mari si medii, in centre de retail usor de accesat. Grupul Flamingo International cuprinde trei lanturi de retail, Flanco, Flamingo si Future Shop, si o companie de distributie a produselor IT, Flamingo Distribution Center.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.