Ieri, directorul executiv al diviziei Ziare Bulevard si Sportive din Ringier, Razvan Corneteanu, si-a anuntat plecarea din trustul elvetian de media, dupa 13 ani, informeaza MEDIAFAX. Cu citeva zile inainte si-au dat demisia si directorul de distribu
Ieri, directorul executiv al diviziei Ziare Bulevard si Sportive din Ringier, Razvan Corneteanu, si-a anuntat plecarea din trustul elvetian de media, dupa 13 ani, informeaza MEDIAFAX. Cu citeva zile inainte si-au dat demisia si directorul de distributie, managerul vinzari de publicitate si seful de planificare si control al bugetelor. Corneteanu a spus ca a fost deranjat de unele masuri luate in ultima vreme fara a specifica insa care sint acestea. La inceputul lunii august, compania i-a luat din atributii lui Corneteanu, impartind divizia de ziare in doua departamente. Astfel, tabloidele si sportul i-au revenit lui, iar publicatiile economice si de referinta lui Oliver Gottstein. Conform surselor de pe piata, Dinu Patriciu i-a facut deja o oferta pentru postul de director general al Trustului Adevarul, dar Corneteanu a infirmat aceasta informatie cu citva timp in urma.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.