AchieveGlobal Romania estimeaza pentru anul 2006 o crestere a cifrei de afaceri cu 32% fata de anul 2005, suma vehiculata insumand 1,2 milioane de euro, comparativ cu cei 820.000 euro obtinuti anul trecut, informeaza un comunicat al companiei, citat
AchieveGlobal Romania estimeaza pentru anul 2006 o crestere a cifrei de afaceri cu 32% fata de anul 2005, suma vehiculata insumand 1,2 milioane de euro, comparativ cu cei 820.000 euro obtinuti anul trecut, informeaza un comunicat al companiei, citat de Rompres.
Aflata printre primele companii care activeaza in domeniul resurselor umane si una dintre diviziile holdingului international United Business Development, AchieveGlobal Romania a inregistrat, incepand cu 2002, o crestere anuala de peste 60% a cifrei de afaceri si de peste 12% a profitului operational.
Prezenta pe piata romaneasca inca din 1997, compania numara peste 45 de firme partenere si a desfasurat programe specifice de training pentru mai mult de 18.000 de persoane angajate in diferite segmente ale domeniilor financiar-bancar, farmaceutic, telecomunicatii si IT, retail&distributie si productie. Printre programele desfasurate de companie se numara analize organizationale, sesiuni de training, personalizarea programelor in functie de nevoile specifice ale clientului, dar si analiza rezultatelor programelor implementate.
"Filozofia noastra reflecta conceptul mediului de afaceri modern, conform caruia oamenii sunt cheia succesului, de aici si importanta primordiala a programelor diversificate, flexibile si consistente de training, cu efect direct asupra dezvoltarii profesionale si a rezultatelor angajatilor", a declarat Diana Rosetka, directorul de vanzari AchieveGlobal.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.