Din luna octombrie, Banca Romaneasca isi diversifica portofoliul de produse. Institutia de credit introduce finantari in yeni si franci elvetieni, informeaza un comunicat al bancii. Dobanda fixa pentru primul an de creditare este de 4,5% pentru credi
Din luna octombrie, Banca Romaneasca isi diversifica portofoliul de produse. Institutia de credit introduce finantari in yeni si franci elvetieni, informeaza un comunicat al bancii. Dobanda fixa pentru primul an de creditare este de 4,5% pentru creditele in franci elvetieni, iar pentru cele in yeni japonezi de 3,5%. Comisionul lunar de monitorizare credit difera in functie de valuta acestuia: pentru creditele in euro, comisionul lunar va fi de 0,1%, pentru YEN sau CHF de 0,2%. Asigurarea de viata si cea de casa vor fi platite de banca pe toata perioada de creditare, iar clientul nu plateste niciun comision la acordarea creditului. Pentru refinantarea unor credite existente, se aplica aceeasi procedura flexibila ca si pentru acordarea creditelor, preaprobarea creditului facandu-se in 48 de ore, iar dupa preaprobare clientul are la dispozitie 60 de zile pentru a gasi imobilul/terenul care face obiectul tranzactiei.
Creditul se adreseaza persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani, cu domiciliul si/sau rezidenta in Romania, venitul minim net lunar de 200 euro, iar vechimea la ultimul loc de munca de minimum 6 luni. Ipoteca de rang I pe imobilul ce face obiectul finantarii constituie garantia pentru acest tip de credit.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.