Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, luni, ca evolutiile politice internationale au nevoie de o reactie rapida din partea Guvernului Romaniei, apreciind necesitatea adoptarii rapide a legilor sigurantei nationale. Liderul PSD a facut un apel
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, luni, ca evolutiile politice internationale au nevoie de o reactie rapida din partea Guvernului Romaniei, apreciind necesitatea adoptarii rapide a legilor sigurantei nationale. Liderul PSD a facut un apel catre toti presedintii partidelor parlamentare sa poarte o discutie pe marginea legilor privind siguranta nationala, astfel incat acestea sa fie adoptate rapid de catre Parlament. "Atat experimentul nuclear din Coreea de Nord, cat si escaladarea tensiunilor dintre Georgia si Federatia Rusa demonstreaza necesitatea urgentarii procesului de adoptare a legilor privind siguranta nationala", a mai spus Geoana. El a spus, saptamana trecuta, ca nici pozitia PSD fata de legile sigurantei nu s-a schimbat, social-democratii neagreand nici propunerea Cotroceniului, nici pe cea a Guvernului. El a spus ca nominalizarea lui Maior de catre Basescu pentru functia de director al SRI nu reprezinta o schimbare a pozitiei PSD fata de pachetul de legi privind siguranta nationala. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.