Curtea Constitutionala a decis, ieri, ca dispozitiile legii referitoare la finalizarea privatizarii Bancii Comerciale Romane respecta constitutia. In acest context, reprezentantii viitorului actionar majoritar al BCR apreciaza ca privatizarea va fi
Curtea Constitutionala a decis, ieri, ca dispozitiile legii referitoare la finalizarea privatizarii Bancii Comerciale Romane respecta constitutia. In acest context, reprezentantii viitorului actionar majoritar al BCR apreciaza ca privatizarea va fi incheiata in cel mai scurt timp. "Incheierea tranzactiei este asteptata sa survina pe parcursul urmatoarelor zile", precizeaza un comunicat al Erste Bank. In urma cu trei saptamani, Curtea Constitutionale s-a aflat in imposibilitatea luarii unei decizii legale in cazul privind privatizarea BCR SA, intrucat votul judecatorilor a fost de patru la patru, situatie creata de neocuparea celui de al noualea post, ramas vacant. In aceste conditii, termenul pentru finalizarea privatizarii Bancii Comerciale Romane a fost prelungit cu o luna.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.