Filiala romaneasca a consortiului international ABB are de la 1 octombrie un nou director financiar, in persoana lui Peter Liptak. In virsta de 29 de ani, Liptak si-a inceput cariera in 1999, in cadrul ABB Ungaria, detinand de-a lungul anilor diverse
Filiala romaneasca a consortiului international ABB are de la 1 octombrie un nou director financiar, in persoana lui Peter Liptak. In virsta de 29 de ani, Liptak si-a inceput cariera in 1999, in cadrul ABB Ungaria, detinand de-a lungul anilor diverse functii in departamentul financiar al filialei maghiare, cea mai recenta fiind cea de director financiar adjunct. "Peter Liptak a avut o contributie substantiala in domeniul financiar la ABB Ungaria, de aceea consideram ca este omul potrivit pentru indeplinirea noilor sarcini in functia de director financiar regional pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova", a declarat Peter Simon, directorul ABB Romania.
Compania este lider mondial in tehnologiile pentru energetica si automatizari, avand in jur de 107.000 de angajati in aproximativ 100 de tari.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.