Toamna aduce oferte speciale pe piata imobiliara, cum este si in cazul noului proiect, "Jiului Residence", dezvoltat de compania Omega Proiect, in apropiere de Casa Presei Libere si Romexpo. Astfel, apartamentele se pot achizitiona la pretul de 1.200
Toamna aduce oferte speciale pe piata imobiliara, cum este si in cazul noului proiect, "Jiului Residence", dezvoltat de compania Omega Proiect, in apropiere de Casa Presei Libere si Romexpo. Astfel, apartamentele se pot achizitiona la pretul de 1.200 de euro pe mp, cu peste 15% mai putin fata de pretul initial, de 1.400 de euro metrul patrat, practicat ulterior perioadei de promotie. "Primele 6 apartamente din cele 28 se vand la promotie, cu o reducere de peste 15% a pretului pe metru patrat. Ca in orice societate de consum, si in Romania au inceput sa se practice preturi atractive la cumpararea de apartamente sau vile noi, astfel incat si persoanele cu venituri medii sa poata achizitiona asemenea imobile in cartiere considerate de lux", declara Simona Costache, director al agentiei Perfect Casa.
Realizat printr-o investitie de aproximativ 3 milioane de euro, imobilul este destinat atat rezidentei, cat si birourilor. Cladirea are o suprafata construita de 3.082 mp si va fi finalizata in decembrie 2007. Aceasta este dispusa pe subsol, parter, 4 etaje si un etaj retras. Cele 28 de apartamente cu suprafete cuprinse intre 56 si 257 mp sunt compartimentate pe 1, 2, 3 si 4 camere, foarte spatioase.
Birourile sunt amenajate la parter pe o suprafata construita de 283 mp si au acces separat, pretul la vanzare al unui astfel de spatiu fiind de 1.450 euro pe mp.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.