Administratia Zonei Libere Giurgiu a inaugurat vineri primul terminal de transfer containere la Dunare. Obiectivul, realizat in parteneriat public-privat, a necesitat o investitie de aproximativ 1,2 milioane euro. Amplasamentul strategic, la numai 60
Administratia Zonei Libere Giurgiu a inaugurat vineri primul terminal de transfer containere la Dunare. Obiectivul, realizat in parteneriat public-privat, a necesitat o investitie de aproximativ 1,2 milioane euro. Amplasamentul strategic, la numai 60 de kilometri de Bucuresti, recomanda terminalul ca un obiectiv important pentru operatorii economici. Terminalul are acum o capacitate de 30.000 de containere, normale sau frigorifice, de 20 si 40 picioare pe an. Obiectivul este integrat intr-o structura generatoare de fluxuri de trafic prin legaturile cu principalele terminale la Dunare, amplasate in tari ca Ungaria, Slovacia, Austria, Germania, cu terminalele de containere din Constanta, dar si cu traficul de marfuri din Orientul Apropiat catre Europa de Vest.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.