Agentia autohtona de publicitate McCann Erickson a cistigat titlul de cea mai buna agentie a noii Europe, la Festivalul Golden Drum, care a avut loc saptamina trecuta la Portoroz. Cu cite un Golden Watch fiecare, cistigat la categoria Campanii, recla
Agentia autohtona de publicitate McCann Erickson a cistigat titlul de cea mai buna agentie a noii Europe, la Festivalul Golden Drum, care a avut loc saptamina trecuta la Portoroz. Cu cite un Golden Watch fiecare, cistigat la categoria Campanii, reclamele pentru MTV, Bookfest si Maggi au adus agentia in fruntea clasamentului. Anul trecut, titlul de agentia anului a ajuns tot in Romania, la Leo Burnett.

Au mai urcat pe podium cei de la Lowe&Partners, premiati cu un Golden Watch pentru DaKINO, Mihai Gongu, copywriter Graffiti BBDO, care a obtinut Marele Premiu la Portoroz Piran Advertising Ideas Awards si agentiile Papaya Advertising, Odyssey Communication, GMP si Leo Burnett & Target. Cu putin timp inainte, in Letonia, agentiile autohtone mai punctau si la festivalul de creativitate Golden Hammer: GMP cu doua medalii de aur si una de argint, McCann cu trei trofee de argint si Propaganda cu inca un Silver Hammer.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.