Peste doua miliarde de euro, reprezentand jumatate din fondurile europene dedicate sectorului de transporturi, in valoare de cinci miliarde de euro, se vor indrepta catre calea ferata, a declarat vineri ministrul Transporturilor, Constructiilor si Tu
Peste doua miliarde de euro, reprezentand jumatate din fondurile europene dedicate sectorului de transporturi, in valoare de cinci miliarde de euro, se vor indrepta catre calea ferata, a declarat vineri ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu, citat de Radio Romania Actualitati.
"Calea ferata are viitor in UE si calea ferata are, in mod sigur, viitor in Romania. La ora actuala, avem programe si vom avea si finantarea cu care sa aducem reteaua feroviara romaneasca la un nivel de calitate comparabil cu al celorlalte tari. Din cele aproape cinci miliarde de euro, pe care ii vom avea de la UE pentru transporturi, jumatate, aproximativ doua miliarde si ceva de euro sunt dedicati CFR", a spus Radu Berceanu la Oravita (judetul Caras-Severin), cu ocazia implinirii a 150 de ani de la inaugurarea celei mai vechi linii de cale ferata din Romania, care uneste localitatile Oravita si Bazias.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.