Compania aeriana slovaca SkyEurope va lansa la inceputul anului viitor doua curse pe relatia Bucuresti-Roma si Bucuresti-Budapesta, operatorul avand in prezent zboruri din Romania spre Bratislava. Potrivit Mediafax, cursa de la Bucuresti-Baneasa la R
Compania aeriana slovaca SkyEurope va lansa la inceputul anului viitor doua curse pe relatia Bucuresti-Roma si Bucuresti-Budapesta, operatorul avand in prezent zboruri din Romania spre Bratislava. Potrivit Mediafax, cursa de la Bucuresti-Baneasa la Roma va fi introdusa in programul SkyEurope la 12 ianuarie 2007, iar cea spre Budapesta, in februarie. "Era nevoie de o oferta low-cost spre Budapesta, iar cursa de la Bucuresti va alimenta baza SkyEurope din capitala Ungariei, un loc de unde pasagerii romani pot calatori spre alte 19 tari. In ceea ce priveste Roma, aceasta este o destinatie foarte iubita de romani", a declarat directorul de vanzari si marketing al reprezentantei din Romania, Mihaela Badic. Biletele pentru cele doua destinatii noi pot fi rezervate deja, la preturi pornind de la noua euro plus taxe. Operatorul a inceput sa zboare de la Bucuresti in septembrie 2005, cand a lansat cursa spre Bratislava, de unde pasagerii isi pot continua calatoria spre Viena, cu autocarul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.