Miine, Steaua si SC Miercurea-Ciuc isi vor disputa primul trofeu al hocheiului autohton, Cupa Romaniei.

Prima intilnire oficiala a sezonului 2006-2007 dintre rivalele de traditie ale hocheiului romanesc, Steaua Bucuresti si Sport Club
Miine, Steaua si SC Miercurea-Ciuc isi vor disputa primul trofeu al hocheiului autohton, Cupa Romaniei.

Prima intilnire oficiala a sezonului 2006-2007 dintre rivalele de traditie ale hocheiului romanesc, Steaua Bucuresti si Sport Club Miercurea-Ciuc, va avea loc in ultima partida ce va incheia Cupa Romaniei din acest an. Detinatori pentru al doilea an consecutiv ai trofeului, pentru elevii tehnicianului Marius Gliga competitia reprezinta o pregatire in plus pentru participarea la turul doi al Cupei Continentale. Pentru ciucani, care joaca in premiera in acest an si in campionatul Ungariei, cucerirea Cupei ar insemna obtinerea primului trofeu dupa trei ani, de cind si-au trecut in palmares un titlu national.

Inainte de toate, meciul se anunta ca un duel indirect al portarilor celor doua formatii, ambii de origine slovaca. In plus, stelistul Petr Hricina s-a aflat pina in sezonul trecut in poarta ciucana, locul lui fiind luat de conationalul Martin Kucera, adus de la Edinburg Capitals. In plus, aceasta intilnire va reprezenta pentru ros-albastrii Hricina si Peter Krechac prima partida oficiala impotriva fostei lor echipe, Sport Club. (M.B.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.