Cinci primarii din judetul Salaj au depus proiecte in cadrul Programului privind inchiderea minelor, refacerea mediului si regenerarea socio-economica. Este vorba de primariile din comunele Bobota, Sarmasag, Chiesd, Ip si Hida, care - in parteneriat
Cinci primarii din judetul Salaj au depus proiecte in cadrul Programului privind inchiderea minelor, refacerea mediului si regenerarea socio-economica. Este vorba de primariile din comunele Bobota, Sarmasag, Chiesd, Ip si Hida, care - in parteneriat cu organizatii neguvernamentale - intentioneaza sa depuna proiecte pe componenta Servicii Sociale Comunitare. Programul este finantat de Banca Mondiala si Guvernul Romaniei si este implementat prin FRDS si Agentia Nationala de Dezvoltare a Zonelor Miniere. Deoarece termenul limita de depunere a proiectelor pentru prima runda de finantare este 23 octombrie 2006, reprezentantii primariilor, ai Institutiei Prefectului si ai firmei care asigura consultanta pentru intocmirea proiectelor, au analizat situatiile existente la nivelul fiecarui aplicant in parte si s-au stabilit etape si termene exacte de executie a pasilor necesari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.