Secretarul Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a afirmat, ieri, ca principalul beneficiar al Sommet-ului francofoniei este presa, pentru ca o parte importanta a echipamentelor si dotarilor achizitionate pentru aceasta manifestare sunt destinate ce
Secretarul Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a afirmat, ieri, ca principalul beneficiar al Sommet-ului francofoniei este presa, pentru ca o parte importanta a echipamentelor si dotarilor achizitionate pentru aceasta manifestare sunt destinate centrului de presa. Centrul de presa beneficiaza de o instalatie de aer conditionat, iar in curand vor fi aduse inca zece calculatoare. Potrivit Georgetei Ionescu, in dotarea Camerei vor ramane mai multe piese de mobilier - mese si scaune, 73 de calculatoare, 35 de faxuri, doua video-proiectoare, cinci televizoare cu plasma. Secretarul Camerei Deputatilor a mai spus ca din luna noiembrie lucrarile publice ale comisiilor juridica, pentru administratie publica si de buget-finante vor putea fi urmarite in direct, la televizor, prin reteaua interna a institutiei, asa cum se intampla in prezent cu sedintele in plen. Potrivit estimarilor realizate pana in prezent, valoarea cheltuielilor pentru utilitati s-a ridicat, in perioada Sommet-ului, la 16.700 de lei. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.