Eurial Invest Militari, unul dintre concesionarii Peugeot, va fi actionat in instanta de o bucuresteanca pentru ca masina pe care o lasase in service cu numai o mie de kilometri parcursi, avea la iesire mai mult de 3.000 de kilometri. Mai mult, susti
Eurial Invest Militari, unul dintre concesionarii Peugeot, va fi actionat in instanta de o bucuresteanca pentru ca masina pe care o lasase in service cu numai o mie de kilometri parcursi, avea la iesire mai mult de 3.000 de kilometri. Mai mult, sustine Diana Buiuciuc citata de Mediafax, termenul necesar repararii autoturismului a fost cu mult depasit.
Conform documentului de intrare al autoturismului in service-ul din Militari, Diana Buiuciuc si-a dus masina la reparat la data de 31 august, avand la bord o mie de kilometri parcursi. "Aveam de vopsit doua aripi si de inlocuit o piesa", a declarat aceasta, citata de Mediafax, adaugand ca pentru aceste operatiuni mecanicul ar fi afirmat initial ca ar avea nevoie de 4-5 zile.
Cu toate acestea, termenul initial a fost cu mult depasit, autoturismul putand fi scos din service abia pe 12 septembrie, atunci cand clienta spune ca a observat, pe actele de iesire, ca masina sa parcursese 3.160 de kilometri, in loc de o mie.
Pentru ca cei care s-au ocupat de autoturism nu au putut sa-i dea nicio explicatie, Diana Buiuciuc a depus, pe 3 octombrie, o plangere la Sectia de Politie 21 Bucuresti si a contactat un avocat pentru a-i actiona in instanta.
Potrivit aceleiasi surse, seful service-ului i-ar fi spus ca nu avea cum "sa sara" singur kilometrajul masinii, directorul asigurand-o ca autoturismul nu a parasit incinta Eurial Invest Militari.
In sprijinul afirmatiilor sale, directorul i-a aratat clientei ca toate autoturismele sunt supravegheate cu ajutorul camerelor video.
Diana Buiuciuc a spus ca a urmarit imaginile surprinse de camerele de luat vederi, insa acestea nu ofera nici o garantie, intrucat unghiul din care se filmeaza nu permite ca numerele de inmatriculare sa fie vazute, astfel ca pe inregistrare putea sa vada orice masina.
Contactat de Mediafax, Silvestru Popa, directorul Eurial Invest Militari, a refuzat sa comenteze in vreun fel acest incident, declarand ca sunt amanunte pe care le discuta doar cu clientul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.