A mixat in toate colturile lumii, in cele mai frecvantate cluburi, precum Pacha din Ibiza, Crobar din New York si Rex din Paris. A realizat remix-urile pieselor lui Justin Timberlake, Janet Jackson, Usher si N.ERD, Eurythmics sau Mylo. Anul acesta si
A mixat in toate colturile lumii, in cele mai frecvantate cluburi, precum Pacha din Ibiza, Crobar din New York si Rex din Paris. A realizat remix-urile pieselor lui Justin Timberlake, Janet Jackson, Usher si N.ERD, Eurythmics sau Mylo. Anul acesta si-a adaugat in CV premiul de Best European DJ la Annual International Dance Music Awards din Miami.
Sander Kleinenberg se va afla astazi la platane in Piata Constitutiei, la Coca-Cola Music Planet, un spectacol de muzica si multimedia impresionant. O sfera uriasa, de inaltimea unui bloc de patru etaje, va fi amplasata in piata pentru acest eveniment. In premiera in Romania, in timpul concertului, pe peretii sferei vor fi proiectate in 360 de grade, imagini si lumini laser. In deschiderea show-ului va evolua DJ Livio.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.