Comisia juridica a Camerei Deputatilor intentioneaza sa finalizeze, saptamana viitoare, dezbaterile la proiectul de lege privind infiintarea Agentiei Nationale de Integritate. Acest proiect este deja in intarziere, dupa ce in saptamana francofoniei p
Comisia juridica a Camerei Deputatilor intentioneaza sa finalizeze, saptamana viitoare, dezbaterile la proiectul de lege privind infiintarea Agentiei Nationale de Integritate. Acest proiect este deja in intarziere, dupa ce in saptamana francofoniei parlamentarii au fost liberi, iar in aceasta saptamana proiectul nu a figurat pe ordinea de zi a comisiei. "Vrem ca marti si miercuri sa dezbatem cu prioritate acest proiect, pentru ca nu dorim sa se implineasca termenul de adoptare tacita, respectiv 3 noiembrie. Este necesar sa tinem cont si de faptul ca proiectul trebuie sa treaca si prin plenul Camerei" - a declarat, ieri, vicepresedintele Comisiei juridice, Florin Iordache. Discutiile care au avut loc pana in prezent asupra proiectului au fost marcate de dispute intre reprezentantii Ministerului Justitiei si deputatii PD, pe de-o parte, si deputatii PSD, UDMR si PC, pe de alta. Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a acuzat cele patru partide ca au format o coalitie, cu scopul de a "amputa" actul normativ. (Rompres)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.