Compania Nationala Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a inaugurat miercuri un corp de legatura, care va uni terminalele Plecari Internationale si Sosiri Internationale - Curse Interne. Valoarea totala a investitiei se cifreaza la 2,5 mi
Compania Nationala Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a inaugurat miercuri un corp de legatura, care va uni terminalele Plecari Internationale si Sosiri Internationale - Curse Interne. Valoarea totala a investitiei se cifreaza la 2,5 milioane de euro. Constructia are o suprafata 2.970 mp, din care 1.300 de mp vor fi destinati spatiilor comerciale. Corpul de legatura va asigura pasagerilor un tranzit rapid intre fluxul de sosiri interne si cel de plecari internationale, constituind si o zona de petrecere a timpului liber inainte de imbarcare sau intre doua zboruri de tranzit intre terminalele Plecari Internationale si Sosiri Internationale/Curse Interne ale aeroportului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.