Leumi Bank a lansat ieri, o noua sucursala la Satu-are, informeaza banca. La lansarea oficiala a fost prezent si Laurentiu Mitrache, director general al Bank Leumi Romania. Cu o experienta de peste 100 de ani in sistemul financiar-bancar, Bank Leumi
Leumi Bank a lansat ieri, o noua sucursala la Satu-are, informeaza banca. La lansarea oficiala a fost prezent si Laurentiu Mitrache, director general al Bank Leumi Romania. Cu o experienta de peste 100 de ani in sistemul financiar-bancar, Bank Leumi le-Israel detine o retea internationala de peste 300 de sucursale in cele mai importante centre economico-financiare ale lumii: Statele Unite ale Americii, Canada, Anglia, Franta, Germania, Elvetia, Luxemburg, Hong-Kong, Australia, America de Nord si de Sud, Mexic, Panama, Venezuela, Brazilia, Uruguay, Argentina, Chile si incepand cu luna august 2006, in Romania. Rezultatele financiare ale Grupului Leumi la 30 iunie 2006 arata ca profitul net a crescut in prima jumatate a anului 2006 cu 34,7%, insumand 336 milioane dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.