Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, ieri, respingerea proiectului de buget al Camerei pe anul 2007, care prevedea cu 78 milioane de lei mai mult decat bugetul pe acest an. Bogdan Olteanu a precizat ca acest proiect de buget a fost retrim
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, ieri, respingerea proiectului de buget al Camerei pe anul 2007, care prevedea cu 78 milioane de lei mai mult decat bugetul pe acest an. Bogdan Olteanu a precizat ca acest proiect de buget a fost retrimis Secretariatului General al Camerei, care urmeaza sa intocmeasca o noua propunere pana saptamana viitoare.
"Era o propunere incompleta si a fost considerata nepotrivita din punctul de vedere al membrilor Biroului Permanent", a spus Olteanu. El a evitat sa precizeze daca suma propusa era prea mica sau prea mare, aratand ca evaluarile vor fi facute de chestori. Secretarul Camerei Deputatilor Ioan Munteanu (PSD) a precizat, insa, ca suma propusa pe anul viitor era comparata cu bugetul alocat Camerei la inceputul lui 2006, fara a se lua in calcul executia bugetara si rectificarile bugetare.
El a declarat la inceputul saptamanii ca pentru anul 2007 se propunea un buget al Camerei de 251.682.000 lei, fata de 173.140.000 lei, suma aprobata la inceputul anului 2006. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.