Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala si Directia Sanitara Veterinara Brasov au fost date ieri in judecata de fosta ferma Patiprod de pe platforma Codlea (actuala "Galli-Gallo") pentru ca nu au semnat documentele de despagubire pentru pagubele d
Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala si Directia Sanitara Veterinara Brasov au fost date ieri in judecata de fosta ferma Patiprod de pe platforma Codlea (actuala "Galli-Gallo") pentru ca nu au semnat documentele de despagubire pentru pagubele de 4,65 milioane RON suferite in urma gripei aviare. Patiprod a inregistrat pierderi totale de opt milioane RON dintre care pierderi directe (pasari eutanasiate, carne si furaje confiscate) in valoare de aproximativ 5 mil. RON si pierderi indirecte (ca urmare a suspendarii activitatii) de 3 mil. RON. Lansat pe piata la sfarsitul lunii septembrie, "Galli-Gallo" comercializeaza aproximativ 25 tone de pui pe zi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.