Camera de Comert a Romaniei, impreuna cu Camera de Comert din Lyon, a stabilit o intelegere pentru ca firmele din regiunea lyoneza si cele din Romania sa se cunoasca mai bine si sa apeleze la serviciile oferite de cele doua Camere de Comert, precizea
Camera de Comert a Romaniei, impreuna cu Camera de Comert din Lyon, a stabilit o intelegere pentru ca firmele din regiunea lyoneza si cele din Romania sa se cunoasca mai bine si sa apeleze la serviciile oferite de cele doua Camere de Comert, precizeaza un comunicat al CCIB.
Presedintii celor doua Camere, Stefan D. Popa si Jean-Paul Mauduy au avut un prim dialog, cu ocazia deschiderii TIB, pe tema sustinerii intreprinzatorilor din cele doua tari. "Sunt convins ca avem extraordinar de multe lucruri de facut impreuna, ca vom putea stimula dezvoltarea parteneriatelor pentru a realiza proiecte in comun nu numai in tarile noastre, ci si pe alte piete", a declarat Mauduy intr-o conferinta de presa tinuta la TIB.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.