Activitatea Bancii Comerciale Romane (BCR) nu va fi afectata de prelungirea termenului pentru finalizarea tranzactiei prin care Erste Bank va prelua pachetul majoritar de actiuni al institutiei romanesti de credit, a declarat Dan Bunea, vicepresedint
Activitatea Bancii Comerciale Romane (BCR) nu va fi afectata de prelungirea termenului pentru finalizarea tranzactiei prin care Erste Bank va prelua pachetul majoritar de actiuni al institutiei romanesti de credit, a declarat Dan Bunea, vicepresedinte executiv al BCR. "Nu suntem afectati de prelungirea termenului de finalizare a tranzactiei. Acest lucru nu va determina incetinirea ritmului afacerilor", a afirmat Bunea. Banca austriaca Erste Bank a fost desemnata, la sfarsitul anului trecut, castigatoarea procesului de privatizare a BCR, pentru 3,75 miliarde de euro, tranzactia urmand sa fie finalizata pana la 21 octombrie, dupa ce termenul a fost prelungit de mai multe ori. Intrebat daca BCR ar putea sa ia masuri pentru reducerea costurilor, Bunea a spus ca, in general, pentru o afacere aflata in crestere, costurile ar trebui sa aiba o tendinta similara. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.