Peste 30 de studenti romani care studiaza metalurgia, ingineria electrica si mecanica, informatica si economie vor beneficia de burse anuale in valoare de 2.400 euro fiecare, oferite de Roberto Rocca Education Program, initiativa internationala spons
Peste 30 de studenti romani care studiaza metalurgia, ingineria electrica si mecanica, informatica si economie vor beneficia de burse anuale in valoare de 2.400 euro fiecare, oferite de Roberto Rocca Education Program, initiativa internationala sponsorizata in Romania de TenarisSilcotub.
Procesul de selectie al celor 31 de burse a inclus analiza a 289 de aplicatii depuse de studenti din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, Universitatii Politehnice din Bucuresti, Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si Academiei de Studii Economice din Bucuresti. "Resursele umane sunt vitale in dezvoltarea unei companii si a unui sector economic. Prin acest program speram sa oferim studentilor ceva mai mult decat un simplu stimulent, un suport real pentru carierele lor viitoare si o sansa de a-si valorifica experienta contribuind la dezvoltarea economica a Romaniei", a mentionat Paolo Bassetti, vicepresedinte executiv TenarisSilcotub.
Bursele, fiecare in valoare de pana la 50.000 USD pe an, in functie de universitatea indicata de candidat, sunt acordate in scopul acoperirii taxelor scolare si a costurilor de intretinere pe o perioada de doi ani.
Fondat in 2005, in onoarea lui Roberto Rocca, fostul presedinte al Techint Group, Roberto Rocca Education Program este sprijinit de companiile Techint, Tenaris si Ternium.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.