Societatea de Investitii Financiare Oltenia a decis prelungirea termenului de plata a dividendelor aferente anului financiar 2005, pana la 31 octombrie, transmite un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. Acestea pot fi ridicate de la sucursalel
Societatea de Investitii Financiare Oltenia a decis prelungirea termenului de plata a dividendelor aferente anului financiar 2005, pana la 31 octombrie, transmite un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. Acestea pot fi ridicate de la sucursalele Bancii Comerciale Romane. De asemenea, SIF Oltenia anunta ca, pentru dividendele neincasate, societatea nu plateste dobanda sau penalitati de neplata. Societatea de investitii a acordat pe anul trecut un dividend de 0,06 lei pe actiune. Societatea a inceput plata dividendelor in luna iulie 2006, prin virament bancar pentru persoanele ce detin mai mult de 100 de actiuni, sau de la casieria societatii, in cazul actionarilor cu mai putin de 100 de titluri detinute. La finalul anului 2005, SIF Oltenia a inregistrat un profit brut de 57,7 milioane de lei, in timp ce in primul semestru al acestui an, societatea reporteaza un profit brut de 101,7 milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.