In luna septembrie, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei au avansat cu 207,6 milioane euro, pana la 18,73 miliarde euro, transmite un comunicat al BNR. Cresterea este rezultatul unor operatiuni de intrare in valoare totala de 409,1 milioa
In luna septembrie, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei au avansat cu 207,6 milioane euro, pana la 18,73 miliarde euro, transmite un comunicat al BNR. Cresterea este rezultatul unor operatiuni de intrare in valoare totala de 409,1 milioane euro si de iesire in valoare de 201,5 milioane euro. Rezerva de aur se mentine la 104,7 tone. In conditiile evolutiilor preturilor internationale, valoarea acesteia s-a redus la 1,5 miliarde euro, ceea ce face ca rezervele internationale ale Bancii Nationale a Romaniei (valute plus aur) sa se situeze la peste 20,33 miliarde euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.