Compania Haber Hateg, care detine o participatie de 2,49% din capitalul Brau Union Romania, a actionat in justitie producatorul de bere pentru daune de aproape 700.000 lei, prejudiciu cauzat de inchiderea fabricii de bere Grivita, din Bucuresti. Potr
Compania Haber Hateg, care detine o participatie de 2,49% din capitalul Brau Union Romania, a actionat in justitie producatorul de bere pentru daune de aproape 700.000 lei, prejudiciu cauzat de inchiderea fabricii de bere Grivita, din Bucuresti. Potrivit presedintelui Consiliului de Administratie al Haber Hateg, inchiderea fabricii ar fi trebuit sa fie hotarata intr-o Adunare Generala a Actionarilor, insa in acest caz managementul a luat decizia, fara a consulta actionarii. Brau Union a inchis activitatea fabricii Grivita in luna noiembrie a anului trecut, iar litigiul se afla pe rol la Tribunalul Bucuresti. Haber intentioneaza sa vanda pachetul de actiuni detinut la Brau Union Romania, operatiune ce va fi supusa aprobarii AGA din data de 13 octombrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.