BT Asset Management, membra a grupului financiar Banca Transilvania, lanseaza fondul de investitii BT Index, construit pe structura indicelui ROTX, cotat la Bursa din Viena, transmite un comunicat al companiei. Denominat in lei, euro si dolari, indi
BT Asset Management, membra a grupului financiar Banca Transilvania, lanseaza fondul de investitii BT Index, construit pe structura indicelui ROTX, cotat la Bursa din Viena, transmite un comunicat al companiei. Denominat in lei, euro si dolari, indicele ROTX a fost lansat in martie 2005 si reflecta evolutia unor actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti. BT INDEX este destinat in principal pietei de retail si va fi oferit clientilor prin unitatile Bancii Transilvania, se arata intr-un comunicat al companiei. In componenta indicelui ROTX intra actiunile Petrom, BRD, Banca Transilvania, Banca Comerciala Carpatica, Rompetrol, Impact, Biofarm, Antibiotice si Flamingo International. BT Asset Management SAI ofera pietei, pe langa BT Index, fondurile deschise de investitii, BT Maxim si BT Clasic, precum si un fond inchis de investitii, BT Invest 1. Primele doua fonduri, BT Clasic si BT Maxim, au fost lansate in septembrie 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.