Societatea de servicii de investitii financiare Vanguard a fost cea mai activa societate de pe piata la termen de la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu, in primele trei trimestre ale anului in curs, cu un numar de 0,8 milioane de contracte,
Societatea de servicii de investitii financiare Vanguard a fost cea mai activa societate de pe piata la termen de la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu, in primele trei trimestre ale anului in curs, cu un numar de 0,8 milioane de contracte, transmite Rompres. Pe locul secund se claseaza SSIF Broker Cluj, care a inregistrat 0,62 milioane de contracte, in timp ce pe locul trei s-a situat BT Securities, cu 0,47 milioane de contracte. In cele noua luni de tranzactionare de pana acum s-a inregistrat un numar de 35 de SSIF-uri active pe piata bursiera la termen. Din totalul contractelor inregistrate, un procent de 65,6% a revenit SSIF-urilor din provincie si 34,4% celor din Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.