Azi are loc tragerea la sorti a grupelor Cupei UEFA.

Daca exista premise sa rasara vreo echipa romaneasca in primavara europeana a Cupei UEFA ne vom putea face o idee astazi, cind cluburile ramase in competitie vor umple cele opt grupe
Azi are loc tragerea la sorti a grupelor Cupei UEFA.

Daca exista premise sa rasara vreo echipa romaneasca in primavara europeana a Cupei UEFA ne vom putea face o idee astazi, cind cluburile ramase in competitie vor umple cele opt grupe ce le-au fost rezervate. Tragerea la sorti va avea loc la ora 13.00, la Nyon, iar Rapid si Dinamo au fost repartizate, pe baza coeficientilor, in urnele valorice 3 si 4.

Repartizarea aceasta valorica este insa inselatoare, din ultima grupa valorica facind parte echipe puternice, precum Tottenham Hotspur sau lidera campionatului Cehiei, Mlada Boleslav, care in turul anterior a eliminat pe Olympique Marseille. Conform configuratiei actuale, Rapidul scapa de adversari precum Besiktas, Palermo sau Espanyol, iar Dinamo de Fenerbahce, Osasuna sau Blackburn. Fiecare grupa a Cupei UEFA va fi alcatuita din cite cinci formatii, jocurile urmind sa se dispute dupa sistemul fiecare cu fiecare.

Doua adversare vor fi intilnite acasa, iar celelalte doua in deplasare, iar in urma configuratiei finale primele trei clasate in fiecare grupa se vor califica in optimile de finala, programate pentru februarie 2007.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.