Premierul Calin Popescu Tariceanu a deschis anul universitar la Cluj, unde a primit cadou o motocicleta micuta din lemn. Indeminatic fiind, nu m-ar mira sa-i puna un motor micut-micut si s-o plimbe in coloana oficiala. Emil Boc, daca tot s-a intimpla
Premierul Calin Popescu Tariceanu a deschis anul universitar la Cluj, unde a primit cadou o motocicleta micuta din lemn. Indeminatic fiind, nu m-ar mira sa-i puna un motor micut-micut si s-o plimbe in coloana oficiala. Emil Boc, daca tot s-a intimplat si el la acelasi eveniment, in calitate de primar, a primit si el o motocicleta, si mai mica decit a premierului. Pentru un model atit de mic nu exista motoare, insa lui Boc i-ar putea veni ideea sa-i ceara motocicleta cu motor lui Tariceanu si sa scape cu ea de aglomeratia din traficul de la aeroport la partid. Atunci, Calin ar putea pune zahar in rezervorul motocicletei, cum facea Pistruiatul pe vremuri cu masinile nazistilor, si Emil ar cadea din sa si ar face buba mare, ceea ce ar rezolva unele probleme din cadrul Aliantei Dulciuri si Acadele. Insa aventura nu s-ar termina aici, pentru ca ar veni Radu in locul lui Emil si ar razbuna accidentul cu motocicleta primita de la Calin. Asta e o povestioara cu motocicletele-cadou ale lui Tariceanu si Boc. Tot ieri, Traian Basescu a inaugurat anul scolar la Brasov, unde a primit si el cadou: o cutie din lemn si un suport pentru pahare. Oricit imi fortez imaginatia, imi vine in minte un singur scenariu, care tine mai mult de realitate decit de fictiune. Cu paharul se bea, iar cutia poate folosi, cel mult, la pastrarea permisului de conducere acasa, cind posesorul merge cu masina la circiuma.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.