James Blunt este cel mai ascultat cantaret la inmormantari, artistul plasandu-se pe primul loc intr-un top realizat de Bereavement Register, informeaza mirror.co.uk, citat de Mediafax. Melodia "Goodbye my Lover" interpretata de fostul capitan de arma
James Blunt este cel mai ascultat cantaret la inmormantari, artistul plasandu-se pe primul loc intr-un top realizat de Bereavement Register, informeaza mirror.co.uk, citat de Mediafax. Melodia "Goodbye my Lover" interpretata de fostul capitan de armata James Blunt a devansat cantecul "Angels" interpretat de Robbie Williams, care a fost liderul topului pe anul 2005. Pe locul al treilea in topul celor mai cerute melodii la inmormantari s-a situat "I've Had The Time Of My Life", interpretata de Jennifer Warnes si Bill Medley, care face parte din coloana sonora a celebrului film "Dirty Dancing". La sondaj au participat peste 5.000 de persoane. 79% dintre acestea au vorbit deja cu persoanele iubite despre melodia pe care o doresc la inmormantare. Mark Roy, coordonatorul acestui studiu a declarat: "Un cantec poate fi un mod de a-ti aminti de o persoana intr-un moment de durere." In topul celor mai cerute melodii la inmormantari a mai intrat melodia "Wind Beneath my Wings", interpretata de Bette Midler, urmata de "Pie Jesu", Requiem, "Candle in the Wind", a lui Elton John, "With or Without You", interpretata de trupa irlandeza U2, "Tears in Heaven", a celebrului Eric Clapton, "Every breath you Take", interpretata de The Police si "Unchained Melody", a trupei Righteous Brothers. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.