BRD-Groupe Société Générale mizeaza pe cresterea cotei de piata in domeniul platilor pentru comert electronic la 25-30% pana la finele acestui an, fata de 20% in luna august, a declarat luni directorul departamentului de strategie si marketing al
BRD-Groupe Société Générale mizeaza pe cresterea cotei de piata in domeniul platilor pentru comert electronic la 25-30% pana la finele acestui an, fata de 20% in luna august, a declarat luni directorul departamentului de strategie si marketing al bancii, Geo Bavro. Institutia de credit a incheiat luni un acord de partaneriat strategic cu firma GECAD ePayment, iar cei doi parteneri au lansat un serviciu comun de plati electronice.
"Avem in plan si oferirea de servicii autoritatilor pentru incasarea de taxe si impozite prin internet. Rezervarile online reprezinta de asemenea o piata care trebuie analizata", a spus Bavro.
Costurile firmelor includ o taxa de instalare de circa 200 de euro, un abonament lunar de cateva zeci de euro, precum si comisioane reprezentand 4,5% din valoarea bunurilor sau serviciilor vandute. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.