Pe fondul unei suprafete foarte mici de padure, de doar 4 mil hectare, aflate in administrarea Romsilva, se preconizeaza ca un numar de 7.048 de angajati din cei 24.000 vor fi disponibilizati, transmite Rompres. Dintr-un total de 6,3 mil hectare, la

Pe fondul unei suprafete foarte mici de padure, de doar 4 mil hectare, aflate in administrarea Romsilva, se preconizeaza ca un numar de 7.048 de angajati din cei 24.000 vor fi disponibilizati, transmite Rompres. Dintr-un total de 6,3 mil hectare, la incheierea retrocedarilor legale, Romsilva va mai avea in administrare 40 la suta din suprafata totala de padure existenta in Romania, a declarat, la Brasov, directorul general al Romsilva, Simion Maftei, la cea de a sasea Conferinta a Organizatiilor Padurilor de Stat din Europa. Privitor la taierile de masa lemnoasa, acestea nu au fost aprobate inca pentru anul viitor, Romsilva avansand propunerea de a taia o cantitate de 10,4 milioane de metri cubi fata de 11 milioane metri cubi in acest an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.