Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga (PD), a declarat, sambata, ca, in opinia sa, Marian Oprisan este inca in functia de presedinte al CJ Vrancea, pentru ca nu se pot schimba regulile in timpul jocului si fiindca nu stie daca au fost
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga (PD), a declarat, sambata, ca, in opinia sa, Marian Oprisan este inca in functia de presedinte al CJ Vrancea, pentru ca nu se pot schimba regulile in timpul jocului si fiindca nu stie daca au fost respectate conditiile pentru demiterea acestuia. Blaga a declarat, la Cluj-Napoca, dupa sedinta Colegiului Director al PD, ca prefectul judetului Vrancea nu a primit inca "nici o hotarare" a Consiliului Judetean Vrancea privind demiterea lui Marian Oprisan. "Din punctul meu de vedere, domnul Oprisan este in functie", a precizat Blaga, adaugand ca prefectul judetului Vrancea va stabili daca decizia de demitere a lui Oprisan este corecta. Ministrul democrat a mai spus ca nu este adeptul "schimbarii regulilor jocului in timpul jocului", adaugand ca nu stie daca au fost indeplinite conditiile pentru demiterea presedintelui CJ Vrancea. Dupa ce va fi primita decizia de demitere a lui Oprisan, "vom cenzura sau nu vom cenzura respectiva hotarare", a mai spus ministrul Administratiei si Internelor. Consilierii PNL, PD si PC Vrancea au decis, miercuri, intr-o sedinta extraordinara de Consiliu Judetean, inlaturarea din functia de presedinte al institutiei a lui Marian Oprisan (PSD). Hotararea a primit votul a 22 din cei 33 de consilieri, de la sedinta lipsind consilierii PSD, care au invocat nelegalitatea constiturii sedintei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.