Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat, sambata, ca, desi in sedintele de Guvern s-a "ciondanit" cu ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, care "bate cu pumnul in masa", iar ea "tipa", PD a sustinut-o fara exceptie in

Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat, sambata, ca, desi in sedintele de Guvern s-a "ciondanit" cu ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, care "bate cu pumnul in masa", iar ea "tipa", PD a sustinut-o fara exceptie in realizarea reformei justitiei. Macovei a participat, sambata, la Cluj-Napoca, la sedinta Colegiului Director al PD, in care ministrii democrati au prezentat rapoarte de activitate. Ministrul Justitiei le-a multumit democratilor pentru ajutorul pe care i l-au dat, precizand ca "nu prea" obisnuieste sa spuna "multumesc". Macovei a aratat ca PD a sprijinit-o "fara exceptie" in realizarea reformei justitiei. Ea le-a mai multumit euroobservatorilor PD Marian Jean Marinescu si Monica Ridzi, cu care a fost in contact permanent. Ministrul Justitiei si-a prezentat succint raportul de activitate, in cadrul Colegiului Director al PD, in care a aratat ca in anul 2007 vor fi finalizate noile Coduri de Procedura Penala si Civila, cu asistenta straina, prin intermediul unor programe finantate de Banca Mondiala. Ea a aratat ca nu mai exista dovezi de interferenta politica in actul de justitie, ca fiecare magistrat are propriul calculator, ca s-a aprobat un imprumut de 100 de milioane de euro pentru reabilitarea sediilor instantelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.