Pentru a treia oara anul acesta, compania British Petroleum va anunta ca nu a reusit sa isi atinga obiectivele trimestriale de productie si asta mai ales din cauza inchiderii partiale a activitatilor de productie din Alaska, informeaza The Observer.
Pentru a treia oara anul acesta, compania British Petroleum va anunta ca nu a reusit sa isi atinga obiectivele trimestriale de productie si asta mai ales din cauza inchiderii partiale a activitatilor de productie din Alaska, informeaza The Observer. Este de asteptat ca BP sa anunte o cifra de productie egala sau chiar mai mica decat cota de 3,8 milioane de barili pe zi pe care o realiza in medie anul trecut.
Tinta declarata de dezvoltare strategica anuntata de BP este o crestere anuala a productiei de 4-5%, insa in anul in curs analistii se asteapta ca, fie nu se va inregistra nici o crestere a productiei, fie aceasta se va ridica numai la nivelul de 1-2%. Pe fondul acestor asteptari, compania BP a anuntat ieri ca a oprit exploatarea zacamantului Lisburne, adiacent Prudhoe Bay, din cauza unei scurgeri de gaz metan, transmite Mediafax. In urma opririi activitatii de la Lisburne, capacitatea de productie a BP va fi redusa cu 25.000-30.000 barili pe zi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.