American International Group (AIG), cea mai mare companie de asigurari la nivel mondial, va lansa prima sa polita de asigurari care respecta legea islamica, informeaza Mediafax. Aceste polite, denumite takaful, vor fi oferite de AIG in domenii precum
American International Group (AIG), cea mai mare companie de asigurari la nivel mondial, va lansa prima sa polita de asigurari care respecta legea islamica, informeaza Mediafax. Aceste polite, denumite takaful, vor fi oferite de AIG in domenii precum sanatatea, vehiculele si proprietatile si vor fi destinate mai intai clientilor din Orientul Mijlociu pentru a fi apoi extinse si la pietele asiatice. Compania de asigurari ar putea extinde aceasta oferta pentru clientii musulmani din Europa si Statele Unite, a declarat Charles Bouloux, presedintele AIG pentru regiunile Orientul Mijlociu, Mediterana si Asia de Sud.
Tot mai multe companii de asigurari aleg in ultima vreme sa ofere polite compatibile cu sharia, tocmai pentru a putea beneficia de pe urma cresterilor pietelor din lumea islamica. In ceea ce priveste piata de asigurari din Orientul Mijlociu, aceasta este estimata sa ajunga pentru AIG la 15 miliarde de dolari in anul 2015.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.