Compania Reasearch In Motion (RIM), producatorul "asistentului personal" Blackberry, a anuntat o crestere de 34,4% a cifrei de afaceri in al doilea trimestru al anului in curs fata de perioada similara din anul precedent. Astfel, cifra de afaceri a c

Compania Reasearch In Motion (RIM), producatorul "asistentului personal" Blackberry, a anuntat o crestere de 34,4% a cifrei de afaceri in al doilea trimestru al anului in curs fata de perioada similara din anul precedent. Astfel, cifra de afaceri a companiei se situeaza in prezent la nivelul de 658,5 milioane de dolari. Dupa cum se arata intr-un material La Tribune, firma a castigat in al doilea trimestru 705.000 de noi abonati si planuieste sa mai adauge inca 800.000 in cel de-al treilea. Dupa al doilea trimestru, numarul total al posesorilor de Blackberry a ajuns la 6,2 milioane.
In urma anuntului rezultatelor trimestriale, valoarea unei actiuni RIM a crescut imediat la bursa cu 19%. Dupa ce a anuntat performantele solide realizate de companie, directorul RIM, Jim Balsilli, si-a declarat si increderea foarte mare in rezultatele viitoare. Pentru al treilea trimestru, este prevazuta o cifra de afaceri intre 780 si 820 de milioane de dolari, iar castigul pe actiune ar putea sa fie cotat la 88-95 de centi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.